Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 0

Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 01.09.2018-30.06.2021 (2р 10м)
Подано заяв: 2
Виробництво та технології / Харчові технології
Співбесіда (залік) , k=0
Фахове випробування , k=1
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Квасницький Б. А. 4.780 Допущено 0 4.78
  • Фахове випробування: 0
  • Середній бал документа про освіту: 4.78
2 Кольчак Ю. В. 3.410 Допущено 0 3.41
  • Фахове випробування: 0
  • Середній бал документа про освіту: 3.41