Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 0

Молодший спеціаліст (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 01.11.2018-31.10.2020 (2р 0м)
Подано заяв: 3
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Скільська Н. П. 5.000 Зареєстровано 0 0 5
  • Українська мова: 0
  • Фахове вступне випробування: 0
  • Середній бал документа про освіту: 5
2 Минурка С. М. 4.800 Зареєстровано 0 0 4.8
  • Українська мова: 0
  • Фахове вступне випробування: 0
  • Середній бал документа про освіту: 4.8
3 Мазурчук Ю. М. 4.500 Зареєстровано 0 0 4.5
  • Українська мова: 0
  • Фахове вступне випробування: 0
  • Середній бал документа про освіту: 4.5