Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 26 / К 26

Технології виробництва і переробки продукції тваринництва • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 01.09.2018-30.06.2021 (2р 10м)
Подано заяв: 3
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 68
Фахове випробування , k=0 , мін.бал 68
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Ванько Ю. А. 154.000 До наказу (контракт) 69 85
  • Фахове випробування: 69
  • Середній бал документа про освіту: 85
+
2 Литвиненко І. С. 139.000 До наказу (контракт) 70 69
  • Фахове випробування: 70
  • Середній бал документа про освіту: 69
+
3 Бутенко Ю. В. 81.000 Скасовано НЗ 0 81
  • Фахове випробування: 0
  • Середній бал документа про освіту: 81