Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 10 / К 10

Біолого-технологічний факультет • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 01.09.2018-30.06.2021 (2р 10м)
Подано заяв: 3
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Антонюк Д. Р. 269.000 До наказу (контракт) 128 141
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 128
  • Середній бал документа про освіту: 141
+
2 Шаповал М. О. 254.000 До наказу (контракт) 104 150
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 104
  • Середній бал документа про освіту: 150
+
3 Кравчук А. В. 244.000 До наказу (контракт) 104 140
  • Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва: 104
  • Середній бал документа про освіту: 140
+