Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 0

Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 25.09.2018-25.03.2023 (4р 6м)
Подано заяв: 5
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Українська мова та література (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=0.4 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Шеліхова М. О. 149.328 До наказу (контракт) 167 146 126 8.8
  • Українська мова та література (ЗНО): 167
  • Історія України (ЗНО): 146
  • Біологія (ЗНО): 126
  • Середній бал документа про освіту: 8.8
  • РК
+
2 Варламов М. Д. 170.544 Відхилено (контракт) 166 151 186 9.8
  • Українська мова та література (ЗНО): 166
  • Історія України (ЗНО): 151
  • Математика (ЗНО): 186
  • Середній бал документа про освіту: 9.8
  • РК
3 Богуславський В. В. 147.696 Відхилено (контракт) 138 142 148 8
  • Українська мова та література (ЗНО): 138
  • Історія України (ЗНО): 142
  • Біологія (ЗНО): 148
  • Середній бал документа про освіту: 8
  • РК
4 Байбак Б. П. 132.396 Відхилено (контракт) 127 125 134 6.2
  • Українська мова та література (ЗНО): 127
  • Історія України (ЗНО): 125
  • Біологія (ЗНО): 134
  • Середній бал документа про освіту: 6.2
  • РК
5 Білоткач І. А. 125.868 Відхилено (контракт) 127 108 134 6.6
  • Українська мова та література (ЗНО): 127
  • Історія України (ЗНО): 108
  • Біологія (ЗНО): 134
  • Середній бал документа про освіту: 6.6
  • РК