Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 30 / К 30

Факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу • Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 01.09.2018-30.06.2023 (4р 10м)
Подано заяв: 5
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендовано на контракт: 2
Українська мова та література (ЗНО) , k=0.4 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.25 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Хімія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.05
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Локатарьова А. В. 164.424 До наказу (контракт) 163 168 175 11 0
  • Українська мова та література (ЗНО): 163
  • Математика (ЗНО): 168
  • Біологія (ЗНО): 175
  • Середній бал документа про освіту: 11
  • Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти: 0
  • РК
+
2 Топчій Д. С. 135.813 До наказу (контракт) 150 111 138 9.8 0
  • Українська мова та література (ЗНО): 150
  • Математика (ЗНО): 111
  • Хімія (ЗНО): 138
  • Середній бал документа про освіту: 9.8
  • Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти: 0
  • РК
+
3 Хан О. О. 126.939 До наказу (контракт) 141 107 120 9.3 0
  • Українська мова та література (ЗНО): 141
  • Математика (ЗНО): 107
  • Хімія (ЗНО): 120
  • Середній бал документа про освіту: 9.3
  • Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти: 0
  • РК
+
4 Константінова М. В. 153.459 Рекомендовано (контракт) 172 131 157 9.5 0
  • Українська мова та література (ЗНО): 172
  • Математика (ЗНО): 131
  • Біологія (ЗНО): 157
  • Середній бал документа про освіту: 9.5
  • Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти: 0
  • РК
5 Гутник Ю. П. 125.919 Рекомендовано (контракт) 118 133 134 8.2 0
  • Українська мова та література (ЗНО): 118
  • Математика (ЗНО): 133
  • Біологія (ЗНО): 134
  • Середній бал документа про освіту: 8.2
  • Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти: 0
  • РК