Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 10

Навчально-науковий інститут загальноуніверситетської підготовки • Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 01.09.2018-28.02.2023 (4р 6м)
Подано заяв: 5
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендовано на контракт: 3
Українська мова та література (ЗНО) , k=0.45
Історія України (ЗНО) , k=0.2
Математика (ЗНО) , k=0.25
Біологія (ЗНО) , k=0.25
Середній бал документа про освіту , k=0.1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Єложенко Д. М. 127.755 До наказу (контракт) 114 122 139 6.8
  • Українська мова та література (ЗНО): 114
  • Історія України (ЗНО): 122
  • Біологія (ЗНО): 139
  • Середній бал документа про освіту: 6.8
  • РК
+
2 Ломакіна В. К. 114.597 До наказу (контракт) 114 102 107 5.9
  • Українська мова та література (ЗНО): 114
  • Історія України (ЗНО): 102
  • Біологія (ЗНО): 107
  • Середній бал документа про освіту: 5.9
  • РК
+
3 Ломейко Н. О. 178.602 Рекомендовано (контракт) 186 16 144 178 10.1
  • Українська мова та література (ЗНО): 186
  • №2: 16
  • --> Історія України (ЗНО): 144
  • Біологія (ЗНО): 178
  • Середній бал документа про освіту: 10.1
  • РК
4 Глушко В. О. 160.701 Рекомендовано (контракт) 160 140 161 9.3
  • Українська мова та література (ЗНО): 160
  • Історія України (ЗНО): 140
  • Біологія (ЗНО): 161
  • Середній бал документа про освіту: 9.3
  • РК
5 Чинчик І. В. 134.640 Рекомендовано (контракт) 127 125 139 7.1
  • Українська мова та література (ЗНО): 127
  • Історія України (ЗНО): 125
  • Біологія (ЗНО): 139
  • Середній бал документа про освіту: 7.1
  • РК