Зачекайте...

241 Готельно-ресторанна справа ВМ 20 / К 20

Факультет економіки та сфери обслуговування • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 01.09.2018-30.06.2020 (1р 10м)
Подано заяв: 13
Сфера обслуговування / Готельно-ресторанна справа
  • Зараховано: 13
  • Оригіналів: 13
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Кришталь О. А. 174.300 До наказу (контракт) 170 4.3
  • Організація готельно-ресторанного господарства: 170
  • Середній бал документа про освіту: 4.3
+
2 Тушна В. М. 169.100 До наказу (контракт) 165 4.1
  • Організація готельно-ресторанного господарства: 165
  • Середній бал документа про освіту: 4.1
+
3 Атаманюк Д. О. 163.900 До наказу (контракт) 160 3.9
  • Організація готельно-ресторанного господарства: 160
  • Середній бал документа про освіту: 3.9
+
4 Залозецький Р. Л. 163.900 До наказу (контракт) 160 3.9
  • Організація готельно-ресторанного господарства: 160
  • Середній бал документа про освіту: 3.9
+
5 Чайковськая А. В. 163.900 До наказу (контракт) 160 3.9
  • Організація готельно-ресторанного господарства: 160
  • Середній бал документа про освіту: 3.9
+
6 Гнатишин М. В. 160.800 До наказу (контракт) 157 3.8
  • Організація готельно-ресторанного господарства: 157
  • Середній бал документа про освіту: 3.8
+
7 Гамуляк М. М. 158.800 До наказу (контракт) 155 3.8
  • Організація готельно-ресторанного господарства: 155
  • Середній бал документа про освіту: 3.8
+
8 Козловський В. І. 158.500 До наказу (контракт) 155 3.5
  • Організація готельно-ресторанного господарства: 155
  • Середній бал документа про освіту: 3.5
+
9 Дудина В. В. 155.600 До наказу (контракт) 152 3.6
  • Організація готельно-ресторанного господарства: 152
  • Середній бал документа про освіту: 3.6
+
10 Яневич Р. Р. 153.500 До наказу (контракт) 150 3.5
  • Організація готельно-ресторанного господарства: 150
  • Середній бал документа про освіту: 3.5
+
11 Слободян М. М. 153.500 До наказу (контракт) 150 3.5
  • Організація готельно-ресторанного господарства: 150
  • Середній бал документа про освіту: 3.5
+
12 Маковійчук Т. М. 148.300 До наказу (контракт) 145 3.3
  • Організація готельно-ресторанного господарства: 145
  • Середній бал документа про освіту: 3.3
+
13 Дубчак А. О. 145.300 До наказу (контракт) 142 3.3
  • Організація готельно-ресторанного господарства: 142
  • Середній бал документа про освіту: 3.3
+