Зачекайте...

241 Готельно-ресторанна справа ВМ 25 / К 25

Факультет готельно-ресторанного і туристичного бізнесу • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 01.09.2018-30.06.2020 (1р 10м)
Подано заяв: 5
Сфера обслуговування / Готельно-ресторанна справа
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 5
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 124
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Воробей В. В. 255.200 До наказу (контракт) 174 81.2
  • Фаховий іспит: 174
  • Середній бал документа про освіту: 81.2
+
2 Калитв`янська К. В. 254.300 До наказу (контракт) 173 81.3
  • Фаховий іспит: 173
  • Середній бал документа про освіту: 81.3
+
3 Власюк І. О. 248.000 До наказу (контракт) 174 74
  • Фаховий іспит: 174
  • Середній бал документа про освіту: 74
+
4 Гузенко А. Л. 242.000 До наказу (контракт) 168 74
  • Фаховий іспит: 168
  • Середній бал документа про освіту: 74
+
5 Петренко А. О. 241.000 До наказу (контракт) 167 74
  • Фаховий іспит: 167
  • Середній бал документа про освіту: 74
+