Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 20 / К 20

Факультет технології вина та туристичного бізнесу • Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 01.09.2018-30.06.2023 (4р 10м)
Подано заяв: 4
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Рекомендовано всього: 4
  • Рекомендовано на контракт: 4
Українська мова та література (ЗНО) , k=0.4 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.25 , мін.бал 100
Іноземна мова (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.05
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Архарова Е. В. 144.432 Рекомендовано (контракт) 155 158 116 8.9 0
  • Українська мова та література (ЗНО): 155
  • Біологія (ЗНО): 158
  • Іноземна мова (ЗНО): 116
  • Середній бал документа про освіту: 8.9
  • Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти: 0
  • РК
2 Понурко Р. М. 140.556 Рекомендовано (контракт) 152 132 135 9 0
  • Українська мова та література (ЗНО): 152
  • Біологія (ЗНО): 132
  • Історія України (ЗНО): 135
  • Середній бал документа про освіту: 9
  • Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти: 0
  • РК
3 Голяк О. О. 140.046 Рекомендовано (контракт) 146 134 141 9.2 0
  • Українська мова та література (ЗНО): 146
  • Біологія (ЗНО): 134
  • Історія України (ЗНО): 141
  • Середній бал документа про освіту: 9.2
  • Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти: 0
  • РК
4 Уразметова Н. В. 137.700 Рекомендовано (контракт) 138 150 128 8.7 0
  • Українська мова та література (ЗНО): 138
  • Біологія (ЗНО): 150
  • Історія України (ЗНО): 128
  • Середній бал документа про освіту: 8.7
  • Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти: 0
  • РК