Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 10 / К 10

Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу • Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 01.09.2018-30.06.2023 (4р 10м)
Подано заяв: 2
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендовано на контракт: 1
Українська мова та література (ЗНО) , k=0.4 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.25 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Хімія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.05
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Загоронюк К. В. 128.622 До наказу (контракт) 139 120 120 8.5 0
  • Українська мова та література (ЗНО): 139
  • Математика (ЗНО): 120
  • Біологія (ЗНО): 120
  • Середній бал документа про освіту: 8.5
  • Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти: 0
  • РК
+
2 Цуркан Я. В. 122.247 Рекомендовано (контракт) 135 111 112 7.7 0
  • Українська мова та література (ЗНО): 135
  • Математика (ЗНО): 111
  • Хімія (ЗНО): 112
  • Середній бал документа про освіту: 7.7
  • Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти: 0
  • РК