Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 10 / К 10

Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу • Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 01.09.2018-30.06.2023 (4р 10м)
Подано заяв: 2
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Українська мова та література (ЗНО) , k=0.4 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.25 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Хімія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.05
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Довбня Ю. С. 146.625 До наказу (контракт) 155 127 158 10.4 0
  • Українська мова та література (ЗНО): 155
  • Математика (ЗНО): 127
  • Біологія (ЗНО): 158
  • Середній бал документа про освіту: 10.4
  • Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти: 0
  • РК
+
2 Вінтонюк А. А. 126.378 До наказу (контракт) 152 100 105 9.1 0
  • Українська мова та література (ЗНО): 152
  • Математика (ЗНО): 100
  • Хімія (ЗНО): 105
  • Середній бал документа про освіту: 9.1
  • Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти: 0
  • РК
+