Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 25 / К 25

Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу • Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 01.09.2018-30.06.2023 (4р 10м)
Подано заяв: 5
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 4
  • Рекомендовано на контракт: 4
Українська мова та література (ЗНО) , k=0.4 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.25 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Хімія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.05
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Підмазко Д. Г. 157.080 До наказу (контракт) 181 140 139 10.8 0
  • Українська мова та література (ЗНО): 181
  • Математика (ЗНО): 140
  • Біологія (ЗНО): 139
  • Середній бал документа про освіту: 10.8
  • Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти: 0
  • РК
+
2 Богач К. О. 173.808 Рекомендовано (контракт) 187 172 167 11.2 0
  • Українська мова та література (ЗНО): 187
  • Математика (ЗНО): 172
  • Біологія (ЗНО): 167
  • Середній бал документа про освіту: 11.2
  • Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти: 0
  • РК
3 Константінова М. В. 153.459 Рекомендовано (контракт) 172 131 157 9.5 0
  • Українська мова та література (ЗНО): 172
  • Математика (ЗНО): 131
  • Біологія (ЗНО): 157
  • Середній бал документа про освіту: 9.5
  • Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти: 0
  • РК
4 Загоронюк К. В. 128.622 Рекомендовано (контракт) 139 120 120 8.5 0
  • Українська мова та література (ЗНО): 139
  • Математика (ЗНО): 120
  • Біологія (ЗНО): 120
  • Середній бал документа про освіту: 8.5
  • Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти: 0
  • РК
5 Вінтонюк А. А. 126.378 Рекомендовано (контракт) 152 100 105 9.1 0
  • Українська мова та література (ЗНО): 152
  • Математика (ЗНО): 100
  • Хімія (ЗНО): 105
  • Середній бал документа про освіту: 9.1
  • Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти: 0
  • РК