Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 25 / К 25

Факультет технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу • Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 01.09.2018-30.06.2023 (4р 10м)
Подано заяв: 2
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендовано на контракт: 2
Українська мова та література (ЗНО) , k=0.4 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=0.25 , мін.бал 100
Іноземна мова (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.05
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Магльований І. І. 131.325 Рекомендовано (контракт) 131 157 102 8.7 0
  • Українська мова та література (ЗНО): 131
  • Історія України (ЗНО): 157
  • Іноземна мова (ЗНО): 102
  • Середній бал документа про освіту: 8.7
  • Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти: 0
  • РК
2 Зелинська С. С. 102.918 Рекомендовано (контракт) 100 102 100 7.4 0
  • Українська мова та література (ЗНО): 100
  • Історія України (ЗНО): 102
  • Математика (ЗНО): 100
  • Середній бал документа про освіту: 7.4
  • Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти: 0
  • РК