Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 5

Біолого-технологічний факультет • Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 01.09.2018-30.08.2022 (4р 0м)
Подано заяв: 4
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Українська мова та література (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.4 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Географія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1 , мін.бал 1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Іванов В. Б. 128.128 До наказу (контракт) 112 116 146 6
  • Українська мова та література (ЗНО): 112
  • Біологія (ЗНО): 116
  • Історія України (ЗНО): 146
  • Середній бал документа про освіту: 6
  • РК
+
2 Підповітний М. О. 163.036 Відмова 150 164 117 7.3
  • Українська мова та література (ЗНО): 150
  • Біологія (ЗНО): 164
  • Історія України (ЗНО): 117
  • Середній бал документа про освіту: 7.3
  • СК
  • РК
3 Аронов Є. В. 121.056 Відмова 129 100 114 6.9
  • Українська мова та література (ЗНО): 129
  • Біологія (ЗНО): 100
  • Історія України (ЗНО): 114
  • Середній бал документа про освіту: 6.9
  • РК
4 Деркач Я. С. 117.624 Відмова 112 112 102 6.3
  • Українська мова та література (ЗНО): 112
  • Біологія (ЗНО): 112
  • Історія України (ЗНО): 102
  • Середній бал документа про освіту: 6.3
  • РК