Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 0

Біотехнологічний факультет • Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 01.09.2018-30.06.2023 (4р 10м)
Подано заяв: 1
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Українська мова та література (ЗНО) , k=0.35
Біологія (ЗНО) , k=0.35
Географія (ЗНО) , k=0.2
Хімія (ЗНО) , k=0.2
Середній бал документа про освіту , k=0.1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Прусенко Я. С. 151.172 До наказу (контракт) 153 132 112 11
  • Українська мова та література (ЗНО): 153
  • Біологія (ЗНО): 132
  • Хімія (ЗНО): 112
  • Середній бал документа про освіту: 11
  • СК
  • РК
+