Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 0

Біотехнологічний факультет • Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 01.09.2018-30.06.2023 (4р 10м)
Подано заяв: 2
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Українська мова та література (ЗНО) , k=0.35
Історія України (ЗНО) , k=0.35
Біологія (ЗНО) , k=0.2
Географія (ЗНО) , k=0.2
Середній бал документа про освіту , k=0.1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Богуславський В. В. 146.472 До наказу (контракт) 138 142 148 8
  • Українська мова та література (ЗНО): 138
  • Історія України (ЗНО): 142
  • Біологія (ЗНО): 148
  • Середній бал документа про освіту: 8
  • РК
+
2 Козіна І. О. 129.285 До наказу (контракт) 116 125 126 9.2
  • Українська мова та література (ЗНО): 116
  • Історія України (ЗНО): 125
  • Біологія (ЗНО): 126
  • Середній бал документа про освіту: 9.2
  • РК
+