Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 0

Факультет технології високомолекулярних сполук • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 01.09.2018-26.06.2021 (2р 10м)
Подано заяв: 2
Виробництво та технології / Харчові технології
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 30
Фахове випробування , k=0
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Дмитрієнко В. С. 147.670 Допущено 65.67 82
  • Середній бал документа про освіту: 65.67
  • Фахове випробування: 82
2 Педан К. О. 88.900 Зареєстровано 88.9 0
  • Середній бал документа про освіту: 88.9
  • Фахове випробування: 0