Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 30 / БМ 20 / К 10

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 01.09.2018-31.01.2020 (1р 5м)
Подано заяв: 30 • Конкурс на бюджет: 1.5
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 20
  • Оригіналів: 20
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Волковська С. С. 14.000 До наказу (бюджет) 8 6 0
  • Українська мова: 8
  • Комплексне випробування (Устаткування підприємств харчування, Організація виробництва та обслуговування, Технологія приготування їжі з основами товарознавства): 6
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
2 Щавлінська О. М. 13.000 До наказу (бюджет) 7 6 0
  • Українська мова: 7
  • Комплексне випробування (Устаткування підприємств харчування, Організація виробництва та обслуговування, Технологія приготування їжі з основами товарознавства): 6
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
3 Сторожук А. О. 13.000 До наказу (бюджет) 6 7 0
  • Українська мова: 6
  • Комплексне випробування (Устаткування підприємств харчування, Організація виробництва та обслуговування, Технологія приготування їжі з основами товарознавства): 7
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
4 Хливнюк В. С. 13.000 До наказу (бюджет) 8 5 0
  • Українська мова: 8
  • Комплексне випробування (Устаткування підприємств харчування, Організація виробництва та обслуговування, Технологія приготування їжі з основами товарознавства): 5
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
5 Корнієнко С. О. 13.000 До наказу (бюджет) 8 5 0
  • Українська мова: 8
  • Комплексне випробування (Устаткування підприємств харчування, Організація виробництва та обслуговування, Технологія приготування їжі з основами товарознавства): 5
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
6 Волковський М. А. 13.000 До наказу (бюджет) 8 5 0
  • Українська мова: 8
  • Комплексне випробування (Устаткування підприємств харчування, Організація виробництва та обслуговування, Технологія приготування їжі з основами товарознавства): 5
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
7 Кривошей Н. В. 13.000 До наказу (бюджет) 8 5 0
  • Українська мова: 8
  • Комплексне випробування (Устаткування підприємств харчування, Організація виробництва та обслуговування, Технологія приготування їжі з основами товарознавства): 5
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
8 Пожарська К. С. 12.000 До наказу (бюджет) 7 5 0
  • Українська мова: 7
  • Комплексне випробування (Устаткування підприємств харчування, Організація виробництва та обслуговування, Технологія приготування їжі з основами товарознавства): 5
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
9 Кухта А. В. 12.000 До наказу (бюджет) 7 5 0
  • Українська мова: 7
  • Комплексне випробування (Устаткування підприємств харчування, Організація виробництва та обслуговування, Технологія приготування їжі з основами товарознавства): 5
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
10 Ободовська Є. М. 12.000 До наказу (бюджет) 5 7 0
  • Українська мова: 5
  • Комплексне випробування (Устаткування підприємств харчування, Організація виробництва та обслуговування, Технологія приготування їжі з основами товарознавства): 7
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
11 Руденко А. В. 12.000 До наказу (бюджет) 8 4 0
  • Українська мова: 8
  • Комплексне випробування (Устаткування підприємств харчування, Організація виробництва та обслуговування, Технологія приготування їжі з основами товарознавства): 4
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
12 Музика Д. О. 12.000 До наказу (бюджет) 7 5 0
  • Українська мова: 7
  • Комплексне випробування (Устаткування підприємств харчування, Організація виробництва та обслуговування, Технологія приготування їжі з основами товарознавства): 5
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
13 Іщенко Н. А. 11.000 До наказу (бюджет) 6 5 0
  • Українська мова: 6
  • Комплексне випробування (Устаткування підприємств харчування, Організація виробництва та обслуговування, Технологія приготування їжі з основами товарознавства): 5
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
14 Паніна В. О. 11.000 До наказу (бюджет) 7 4 0
  • Українська мова: 7
  • Комплексне випробування (Устаткування підприємств харчування, Організація виробництва та обслуговування, Технологія приготування їжі з основами товарознавства): 4
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
15 Ільїна Т. Ю. 11.000 До наказу (бюджет) 5 6 0
  • Українська мова: 5
  • Комплексне випробування (Устаткування підприємств харчування, Організація виробництва та обслуговування, Технологія приготування їжі з основами товарознавства): 6
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
16 Волкова Д. О. 11.000 До наказу (бюджет) 5 6 0
  • Українська мова: 5
  • Комплексне випробування (Устаткування підприємств харчування, Організація виробництва та обслуговування, Технологія приготування їжі з основами товарознавства): 6
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
17 Марченко О. С. 11.000 До наказу (бюджет) 6 5 0
  • Українська мова: 6
  • Комплексне випробування (Устаткування підприємств харчування, Організація виробництва та обслуговування, Технологія приготування їжі з основами товарознавства): 5
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
18 Медведєва Т. О. 10.000 До наказу (бюджет) 5 5 0
  • Українська мова: 5
  • Комплексне випробування (Устаткування підприємств харчування, Організація виробництва та обслуговування, Технологія приготування їжі з основами товарознавства): 5
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
19 Косяк Н. Е. 9.000 До наказу (бюджет) 4 5 0
  • Українська мова: 4
  • Комплексне випробування (Устаткування підприємств харчування, Організація виробництва та обслуговування, Технологія приготування їжі з основами товарознавства): 5
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
20 Пустильник А. А. 8.000 До наказу (бюджет) 4 4 0
  • Українська мова: 4
  • Комплексне випробування (Устаткування підприємств харчування, Організація виробництва та обслуговування, Технологія приготування їжі з основами товарознавства): 4
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
21 Стороженко Л. А. 0.000 Зареєстровано 0 0 0
  • Українська мова: 0
  • Комплексне випробування (Устаткування підприємств харчування, Організація виробництва та обслуговування, Технологія приготування їжі з основами товарознавства): 0
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
22 Яскіляніна І. О. 0.000 Зареєстровано 0 0 0
  • Українська мова: 0
  • Комплексне випробування (Устаткування підприємств харчування, Організація виробництва та обслуговування, Технологія приготування їжі з основами товарознавства): 0
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
23 Пащенко І. А. 0.000 Зареєстровано 0 0 0
  • Українська мова: 0
  • Комплексне випробування (Устаткування підприємств харчування, Організація виробництва та обслуговування, Технологія приготування їжі з основами товарознавства): 0
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
24 Зубкова О. В. 0.000 Зареєстровано 0 0 0
  • Українська мова: 0
  • Комплексне випробування (Устаткування підприємств харчування, Організація виробництва та обслуговування, Технологія приготування їжі з основами товарознавства): 0
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
25 Самкова Д. О. 0.000 Зареєстровано 0 0 0
  • Українська мова: 0
  • Комплексне випробування (Устаткування підприємств харчування, Організація виробництва та обслуговування, Технологія приготування їжі з основами товарознавства): 0
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
26 Ярушина О. О. 0.000 Зареєстровано 0 0 0
  • Українська мова: 0
  • Комплексне випробування (Устаткування підприємств харчування, Організація виробництва та обслуговування, Технологія приготування їжі з основами товарознавства): 0
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
27 Лазаренко Ю. Л. 0.000 Зареєстровано 0 0 0
  • Українська мова: 0
  • Комплексне випробування (Устаткування підприємств харчування, Організація виробництва та обслуговування, Технологія приготування їжі з основами товарознавства): 0
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
28 Горбачова Є. І. 0.000 Зареєстровано 0 0 0
  • Українська мова: 0
  • Комплексне випробування (Устаткування підприємств харчування, Організація виробництва та обслуговування, Технологія приготування їжі з основами товарознавства): 0
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
29 Орлова Г. С. 0.000 Зареєстровано 0 0 0
  • Українська мова: 0
  • Комплексне випробування (Устаткування підприємств харчування, Організація виробництва та обслуговування, Технологія приготування їжі з основами товарознавства): 0
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
30 Савчук Д. С. 0.000 Зареєстровано 0 0 0
  • Українська мова: 0
  • Комплексне випробування (Устаткування підприємств харчування, Організація виробництва та обслуговування, Технологія приготування їжі з основами товарознавства): 0
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0