Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 0

Факультет технології високомолекулярних сполук • Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 01.09.2018-30.06.2023 (4р 10м)
Подано заяв: 3
Виробництво та технології / Харчові технології
Українська мова та література (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=0.35 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.25 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Лесюк А. В. 150.756 Допущено 165 108 170 10
  • Українська мова та література (ЗНО): 165
  • Історія України (ЗНО): 108
  • Біологія (ЗНО): 170
  • Середній бал документа про освіту: 10
  • РК
2 Скляр А. О. 146.931 Допущено 163 133 124 9.6
  • Українська мова та література (ЗНО): 163
  • Історія України (ЗНО): 133
  • Математика (ЗНО): 124
  • Середній бал документа про освіту: 9.6
  • РК
3 Ільїн О. Л. 118.983 Допущено 112 120 107 6.3
  • Українська мова та література (ЗНО): 112
  • Історія України (ЗНО): 120
  • Математика (ЗНО): 107
  • Середній бал документа про освіту: 6.3
  • РК