Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2018Харківська областьХарківський державний університет харчування та торгівлі

181 Харчові технології ВМ 16 / К 16

Навчально-науковий інститут харчових технологій та бізнесу • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 01.09.2018-30.06.2020 (1р 10м)
Подано заяв: 7
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 7
  • Оригіналів: 7
додаткове тестування за фахом (залік) , k=0
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Чернова А. О. 243.900 До наказу (контракт) 152 91.9
  • тестування за фахом: 152
  • Середній бал документа про освіту: 91.9
+
2 Узун-Куртоглов В. Р. 202.400 До наказу (контракт) 116 86.4
  • тестування за фахом: 116
  • Середній бал документа про освіту: 86.4
+
3 Мальцева А. Д. 200.700 До наказу (контракт) 116 84.7
  • тестування за фахом: 116
  • Середній бал документа про освіту: 84.7
+
4 Ріжко О. С. 198.400 До наказу (контракт) 124 74.4
  • тестування за фахом: 124
  • Середній бал документа про освіту: 74.4
+
5 Прицюк А. В. 198.000 До наказу (контракт) 124 74
  • тестування за фахом: 124
  • Середній бал документа про освіту: 74
+
6 Журавель І. О. 191.800 До наказу (контракт) 104 87.8
  • тестування за фахом: 104
  • Середній бал документа про освіту: 87.8
+
7 Ахмад Ф. М. 181.600 До наказу (контракт) 104 77.6
  • тестування за фахом: 104
  • Середній бал документа про освіту: 77.6
+