Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2018Харківська областьХарківський державний університет харчування та торгівлі

181 Харчові технології ВМ 1 / К 1

Навчально-науковий інститут харчових технологій та бізнесу • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 01.09.2018-30.06.2020 (1р 10м)
Подано заяв: 1
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
додаткове тестування за фахом (залік) , k=0
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Філіповська А. В. 212.200 До наказу (контракт) 124 88.2
  • тестування за фахом: 124
  • Середній бал документа про освіту: 88.2
+