Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2018Харківська областьХарківський державний університет харчування та торгівлі

241 Готельно-ресторанна справа ВМ 4 / К 4

Факультет менеджменту • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 01.09.2018-30.06.2020 (1р 10м)
Подано заяв: 4
Сфера обслуговування / Готельно-ресторанна справа
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 3
додаткове тестувння за фахом (залік) , k=0
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Гавриляка Н. О. 260.000 До наказу (контракт) 160 100
  • тестування за фахом: 160
  • Середній бал документа про освіту: 100
2 Чернікова Д. А. 250.400 До наказу (контракт) 160 90.4
  • тестування за фахом: 160
  • Середній бал документа про освіту: 90.4
+
3 Іваненко М. М. 245.700 До наказу (контракт) 168 77.7
  • тестування за фахом: 168
  • Середній бал документа про освіту: 77.7
+
4 Цибулько К. О. 237.500 До наказу (контракт) 152 85.5
  • тестування за фахом: 152
  • Середній бал документа про освіту: 85.5
+