Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2018Харківська областьХарківський державний університет харчування та торгівлі

181 Харчові технології ВМ 31 / К 31

Навчально-науковий інститут харчових технологій та бізнесу • Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 01.09.2018-31.12.2019 (1р 4м)
Подано заяв: 4
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
Іноземна мова (іспит) , k=1 , мін.бал 100
додаткове тестування за фахом (залік) , k=0
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Петренко І. Г. 338.100 До наказу (контракт) 117 1 128 93.1
  • Іноземна мова: 117
  • додаткове тестування за фахом: 1
  • тестування за фахом: 128
  • Середній бал документа про освіту: 93.1
+
2 Лобза Л. С. 316.900 До наказу (контракт) 115 1 112 89.9
  • Іноземна мова: 115
  • додаткове тестування за фахом: 1
  • тестування за фахом: 112
  • Середній бал документа про освіту: 89.9
+
3 Єфімов О. С. 310.200 До наказу (контракт) 120 124 66.2
  • Іноземна мова: 120
  • тестування за фахом: 124
  • Середній бал документа про освіту: 66.2
+
4 Олехнович А. І. 307.400 До наказу (контракт) 120 1 116 71.4
  • Іноземна мова: 120
  • додаткове тестування за фахом: 1
  • тестування за фахом: 116
  • Середній бал документа про освіту: 71.4
+