Зачекайте...

241 Готельно-ресторанна справа ВМ 5 / К 5

Харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу • Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 01.09.2018-30.06.2020 (1р 10м)
Подано заяв: 3
Сфера обслуговування / Готельно-ресторанна справа
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (іспит) , k=1 , мін.бал 100
Вступний іспит (залік) (залік) , k=0
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Головченко Л. В. 325.240 До наказу (контракт) 145 100 165 15.24
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 145
  • Вступний іспит (залік): 100
  • Фахове випробування: 165
  • Інші показники конкурсного відбору: 15.24
+
2 Рукас А. С. 196.000 Зареєстровано 196 0 0 0
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 196
  • Вступний іспит (залік): 0
  • Фахове випробування: 0
  • Інші показники конкурсного відбору: 0
3 Калюх В. В. 100.000 Зареєстровано 100 100 0 0
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 100
  • Вступний іспит (залік): 100
  • Фахове випробування: 0
  • Інші показники конкурсного відбору: 0