Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 6 / БМ 4 / К 2

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 01.09.2018-30.01.2020 (1р 5м)
Подано заяв: 3 • Конкурс на бюджет: 0.75
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Мельник М. О. 17.000 До наказу (бюджет) 9 8 0
  • Українська мова (диктант): 9
  • фахове: 8
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
2 Гарнюк В. О. 16.000 До наказу (бюджет) 8 8 0
  • Українська мова (диктант): 8
  • фахове: 8
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
+
3 Козанчук А. З. 15.000 Допущено 8 7 0
  • Українська мова (диктант): 8
  • фахове: 7
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0