Зачекайте...

241 Готельно-ресторанна справа ВМ 30

Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 01.09.2018-31.01.2021 (2р 5м)
Подано заяв: 9
Сфера обслуговування / Готельно-ресторанна справа
  • Рекомендовано всього: 9
  • Рекомендовано на контракт: 9
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 125
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Суржик Н. Л. 379.000 Рекомендовано (контракт) 200 179
  • Вступне випробування з фахових дисциплін: 200
  • Середній бал документа про освіту: 179
2 Бондарь Т. В. 377.000 Рекомендовано (контракт) 200 177
  • Вступне випробування з фахових дисциплін: 200
  • Середній бал документа про освіту: 177
3 Султанов Р. О. 375.000 Рекомендовано (контракт) 200 175
  • Вступне випробування з фахових дисциплін: 200
  • Середній бал документа про освіту: 175
4 Ігнатьєва В. В. 351.000 Рекомендовано (контракт) 170 181
  • Вступне випробування з фахових дисциплін: 170
  • Середній бал документа про освіту: 181
5 Пилипенко Р. Г. 290.000 Рекомендовано (контракт) 140 150
  • Вступне випробування з фахових дисциплін: 140
  • Середній бал документа про освіту: 150
6 Минута О. О. 286.000 Рекомендовано (контракт) 140 146
  • Вступне випробування з фахових дисциплін: 140
  • Середній бал документа про освіту: 146
7 Марковська А. В. 177.600 Рекомендовано (контракт) 170 7.6
  • Вступне випробування з фахових дисциплін: 170
  • Середній бал документа про освіту: 7.6
8 Сисенко І. В. 177.000 Рекомендовано (контракт) 170 7
  • Вступне випробування з фахових дисциплін: 170
  • Середній бал документа про освіту: 7
9 Сисенко Л. А. 132.000 Рекомендовано (контракт) 125 7
  • Вступне випробування з фахових дисциплін: 125
  • Середній бал документа про освіту: 7