Зачекайте...

241 Готельно-ресторанна справа ВМ 50 / К 50

Факультет міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу • Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 01.09.2018-31.12.2019 (1р 4м)
Подано заяв: 5
Сфера обслуговування / Готельно-ресторанна справа
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендовано на контракт: 3
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (іспит) , k=1
Комплексний тестовий вступний екзамен з «Основ Готельно-ресторанної справи» (залік) , k=0
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 150
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Землянухіна Є. М. 354.170 Рекомендовано (контракт) 167 17.17 170
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 167
  • Інші показники конкурсного відбору: 17.17
  • Комплексний тестовий вступний екзамен за фахом «Готельно-ресторанна справа»: 170
2 Михайлова А. А. 344.040 Рекомендовано (контракт) 171 18.04 155
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 171
  • Інші показники конкурсного відбору: 18.04
  • Комплексний тестовий вступний екзамен за фахом «Готельно-ресторанна справа»: 155
3 Ігнатова М. В. 326.040 Рекомендовано (контракт) 148 18.04 160
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 148
  • Інші показники конкурсного відбору: 18.04
  • Комплексний тестовий вступний екзамен за фахом «Готельно-ресторанна справа»: 160
4 Губський О. О. 198.370 Відмова 183 15.37 0 0
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 183
  • Інші показники конкурсного відбору: 15.37
  • Комплексний тестовий вступний екзамен за фахом «Готельно-ресторанна справа»: 0
  • Комплексний тестовий вступний екзамен з «Основ Готельно-ресторанної справи»: 0
5 Старокашин М. В. 135.160 Відмова 121 14.16 0 1
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 121
  • Інші показники конкурсного відбору: 14.16
  • Комплексний тестовий вступний екзамен за фахом «Готельно-ресторанна справа»: 0
  • Комплексний тестовий вступний екзамен з «Основ Готельно-ресторанної справи»: 1