Зачекайте...

241 Готельно-ресторанна справа ВМ 6 / К 6

Молодший спеціаліст (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 01.09.2018-30.06.2019 (0р 10м)
Подано заяв: 7
Сфера обслуговування / Готельно-ресторанна справа
  • Зараховано: 3
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендовано на контракт: 1
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Волошин А. В. 154.000 До наказу (контракт) 154
  • Організація обслуговування в ресторанах: 154
2 Лакатош Г. С. 150.000 До наказу (контракт) 150
  • Організація обслуговування в ресторанах: 150
3 Глуханич М. М. 143.000 До наказу (контракт) 143
  • Організація обслуговування в ресторанах: 143
4 Глагола А. П. 154.000 Рекомендовано (контракт) 154
  • Організація обслуговування в ресторанах: 154
5 Штефуряк Б. І. 0.000 Допущено 0
  • Організація обслуговування в ресторанах: 0
6 Чернаті Е. В. 0.000 Допущено 0
  • Організація обслуговування в ресторанах: 0
7 Орос С. В. 0.000 Допущено 0
  • Організація обслуговування в ресторанах: 0