Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 7 / К 7

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 01.09.2018-01.10.2021 (3р 0м)
Подано заяв: 1
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 5
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 5
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Деревянко В. Г. 0.000 Зареєстровано 0 0 0
  • Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності: 0
  • Українська мова: 0
  • Фахове випрбування із спеціальності: 0