Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 5 / К 5

Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва • Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 01.09.2018-30.06.2023 (4р 10м)
Подано заяв: 4
Виробництво та технології / Харчові технології
Українська мова та література (ЗНО) , k=0.25 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.4 , мін.бал 100
Іноземна мова (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.05 , мін.бал 100
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Головченко М. О. 120.309 Допущено 105 133 111 8.3 0
  • Українська мова та література (ЗНО): 105
  • Математика (ЗНО): 133
  • Біологія (ЗНО): 111
  • Середній бал документа про освіту: 8.3
  • Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти: 0
  • РК
2 Михальченков В. І. 116.178 Допущено 112 111 132 7.1 0
  • Українська мова та література (ЗНО): 112
  • Математика (ЗНО): 111
  • Біологія (ЗНО): 132
  • Середній бал документа про освіту: 7.1
  • Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти: 0
  • РК
3 Степанишин В. А. 109.548 Допущено 112 103 123 5.6 0
  • Українська мова та література (ЗНО): 112
  • Математика (ЗНО): 103
  • Біологія (ЗНО): 123
  • Середній бал документа про освіту: 5.6
  • Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти: 0
  • РК
4 Михальченков В. І. 116.178 Скасовано (втрата пріор.) 112 111 132 7.1 0
  • Українська мова та література (ЗНО): 112
  • Математика (ЗНО): 111
  • Біологія (ЗНО): 132
  • Середній бал документа про освіту: 7.1
  • Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти: 0
  • РК