Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 0

Молодший спеціаліст (на основі: Базова загальна середня освіта) • денна форма • 01.09.2018-30.06.2022 (3р 10м)
Подано заяв: 1
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Біологія (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 4
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 ************ Д. О. 29.500 До наказу (контракт) 11 9.5 9
  • Українська мова: 11
  • Біологія: 9.5
  • Середній бал документа про освіту: 9
+