Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 0

Молодший спеціаліст (на основі: Базова загальна середня освіта) • денна форма • 01.09.2018-01.07.2022 (3р 10м)
Подано заяв: 3
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 3
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Математика (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Біологія (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Барабаш Д. О. 28.750 До наказу (контракт) 9 9 10.75
  • Українська мова: 9
  • Біологія: 9
  • Середній бал документа про освіту: 10.75
+
2 Литвинець М. В. 21.800 До наказу (контракт) 6 8 7.8
  • Українська мова: 6
  • Біологія: 8
  • Середній бал документа про освіту: 7.8
+
3 Власюк Я. Ю. 7.800 Відмова 0 0 7.8
  • Українська мова: 0
  • Біологія: 0
  • Середній бал документа про освіту: 7.8
+