Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 25 / К 25

Молодший спеціаліст (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 01.09.2018-31.01.2021 (2р 5м)
Подано заяв: 9
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 3
Українська мова та література (ЗНО) , k=1
Історія України (ЗНО) , k=1
Математика (ЗНО) , k=1
Біологія (ЗНО) , k=1
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Шенкевич Т. О. 457.000 До наказу (контракт) 163 122 9.2
  • Українська мова та література (ЗНО): 163
  • Історія України (ЗНО): 122
  • Середній бал документа про освіту: 9.2
  • РК
+
2 Гончаренко Д. О. 451.000 Допущено 152 128 9.1
  • Українська мова та література (ЗНО): 152
  • Історія України (ЗНО): 128
  • Середній бал документа про освіту: 9.1
  • СК
  • РК
+
3 Ляміна І. С. 438.000 Допущено 131 154 7.3
  • Українська мова та література (ЗНО): 131
  • Біологія (ЗНО): 154
  • Середній бал документа про освіту: 7.3
  • РК
+
4 Полозова І. В. 405.000 Допущено 118 150 5.7
  • Українська мова та література (ЗНО): 118
  • Біологія (ЗНО): 150
  • Середній бал документа про освіту: 5.7
  • СК
  • РК
5 Тануляк О. О. 379.000 Допущено 111 114 7.4
  • Українська мова та література (ЗНО): 111
  • Історія України (ЗНО): 114
  • Середній бал документа про освіту: 7.4
  • СК
  • РК
6 Гончаренко І. П. 370.000 Допущено 118 128 4.4
  • Українська мова та література (ЗНО): 118
  • Історія України (ЗНО): 128
  • Середній бал документа про освіту: 4.4
  • РК
7 Корнійчук Є. О. 437.000 Відмова 153 114 9
  • Українська мова та література (ЗНО): 153
  • Математика (ЗНО): 114
  • Середній бал документа про освіту: 9
  • РК
8 Склярук Є. С. 380.000 Відмова 123 122 5.5
  • Українська мова та література (ЗНО): 123
  • Історія України (ЗНО): 122
  • Середній бал документа про освіту: 5.5
  • СК
  • РК
9 Кухта Л. Є. 352.000 Відмова 112 109 5.1
  • Українська мова та література (ЗНО): 112
  • Біологія (ЗНО): 109
  • Середній бал документа про освіту: 5.1
  • РК