Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 0

Свалявський технічий коледж НУХТ • Молодший спеціаліст (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 01.09.2018-28.01.2021 (2р 5м)
Подано заяв: 6
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 6
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Чопак В. Ю. 12.000 До наказу (контракт) 7 5
  • Технологія галузі: 7
  • Українська мова: 5
+
2 Савчук М. М. 11.000 До наказу (контракт) 6 5
  • Технологія галузі: 6
  • Українська мова: 5
+
3 Муска В. І. 11.000 До наказу (контракт) 6 5
  • Технологія галузі: 6
  • Українська мова: 5
+
4 Бедя О. І. 11.000 До наказу (контракт) 7 4
  • Технологія галузі: 7
  • Українська мова: 4
+
5 Орос Р. О. 10.000 До наказу (контракт) 5 5
  • Технологія галузі: 5
  • Українська мова: 5
+
6 Тобіяш В. С. 10.000 До наказу (контракт) 6 4
  • Технологія галузі: 6
  • Українська мова: 4
+