Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 2 / К 2

Молодший спеціаліст (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 01.09.2018-30.06.2021 (2р 10м)
Подано заяв: 2
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 124
Біологія (іспит) , k=1 , мін.бал 124
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Гайшук А. М. 413.000 До наказу (контракт) 124 124 165
  • Українська мова: 124
  • Біологія: 124
  • Середній бал документа про освіту: 165
+
2 Ніцецький Є. В. 408.000 Відмова 124 136 148
  • Українська мова: 124
  • Біологія: 136
  • Середній бал документа про освіту: 148