Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 3 / К 3

Факультет ветеринарної медицини та біотехнологій • Бакалавр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 01.09.2018-31.03.2022 (3р 7м)
Подано заяв: 1
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 124
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Дощик А. О. 279.000 До наказу (контракт) 155 124
  • Середній бал документа про освіту: 155
  • Співбесіда: 124
+