Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ВМ 1 / К 1

Біолого-технологічний • Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 01.09.2018-30.12.2019 (1р 4м)
Подано заяв: 1
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Іноземна мова (іспит) , k=1
Фахове випробування , k=1
Фахове випробування , k=0
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Малютін Н. Д. 219.000 До наказу (контракт) 70 75 0 74
  • Іноземна мова: 70
  • Фаховий іспит: 75
  • Фаховий іспит (Додаткове вступне випробування): 0
  • Середній бал документа про освіту: 74
+