Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2018Харківська областьХарківський державний університет харчування та торгівлі

181 Харчові технології ВМ 4 / К 4

Навчально-науковий інститут харчових технологій та бізнесу • Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 01.09.2018-31.12.2019 (1р 4м)
Подано заяв: 2
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Оригіналів: 2
Іноземна мова (іспит) , k=1 , мін.бал 100
додаткове тестування за фахом (залік) , k=0
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Усенко М. Р. 234.000 Зареєстровано 0 0 158 76
  • додаткове тестування за фахом: 0
  • тестування за фахом: 0
  • Іноземна мова: 158
  • Інші показники конкурсного відбору: 76
+
2 Шумілова Н. Ю. 89.710 Зареєстровано 0 0 0 89.71
  • додаткове тестування за фахом: 0
  • тестування за фахом: 0
  • Іноземна мова: 0
  • Інші показники конкурсного відбору: 89.71
+