Зачекайте...

181 Харчові технології ВМ 0

Інженерно-технологічний факультет • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 01.09.2018-30.06.2022 (3р 10м)
Подано заяв: 2
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Фахове випробування , k=1
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Залужна Н. І. 140.000 До наказу (контракт) 135 5
  • Харчові технології: 135
  • Середній бал документа про освіту: 5
+
2 Литвинова В. В. 4.640 Зареєстровано 0 4.64
  • Харчові технології: 0
  • Середній бал документа про освіту: 4.64