Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 01.09.2019-30.06.2022 (2р 10м)
ВМ 17 • БМ 5
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Заяв: 16
  • Конкурс на бюджет: 3.2
  • Оригіналів: 14
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Ткаченко В. О. 0.000 Зареєстровано +
2 Легкий В. В. 0.000 Зареєстровано +
3 Бондар І. Ю. 0.000 Зареєстровано +
4 Лобанова С. І. 0.000 Зареєстровано +
5 Маслій О. Б. 0.000 Зареєстровано +
6 Тулинський В. М. 0.000 Зареєстровано +
7 Гусятинська І. О. 0.000 Зареєстровано +
8 Бєліцький Є. Р. 0.000 Зареєстровано
9 Кузьменко В. О. 0.000 Зареєстровано +
10 Лагуза С. В. 0.000 Зареєстровано +
11 Воскобійник В. В. 0.000 Зареєстровано +
12 Рубашко В. О. 0.000 Зареєстровано +
13 Сидоренко А. Ю. 0.000 Зареєстровано +
14 Тараненко Л. М. 0.000 Зареєстровано +
15 Головацька Л. В. 0.000 Зареєстровано +
16 Тимченко О. М. 0.000 Відмова