Зачекайте...

181 Харчові технології

Навчально-науковий інститут харчових технологій • Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 01.09.2019-28.02.2021 (1р 6м)
ВМ 20 • БМ 8
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 33
  • Конкурс на бюджет: 4.13
  • Зараховано: 9
  • Оригіналів: 9
  • Рекомендовано всього: 22
  • Рекомендован на контракт: 22
Іноземна мова (іспит) , k=1 , мін.бал 50
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0 , мін.бал 60
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Чернецький О. Я. 252.333 До наказу (б) 53 190 9.33
  • Іноземна мова (іспит): 53
  • Харчові технології та інженерія: 190
  • Інші показники конкурсного відбору: 9.33
+
2 Сухомлин І. Б. 242.200 До наказу (б) 85 150 7.2
  • Іноземна мова (іспит): 85
  • Харчові технології та інженерія: 150
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.2
+
3 Музичук О. С. 237.800 До наказу (б) 50 180 7.8
  • Іноземна мова (іспит): 50
  • Харчові технології та інженерія: 180
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.8
+
4 Дмитрук Р. О. 235.200 До наказу (б) 52 175 8.2
  • Іноземна мова (іспит): 52
  • Харчові технології та інженерія: 175
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.2
+
5 Демчук І. В. 234.933 До наказу (б) 61 165 8.93
  • Іноземна мова (іспит): 61
  • Харчові технології та інженерія: 165
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.93
+
6 Івасюта Л. М. 232.600 До наказу (б) 60 165 7.6
  • Іноземна мова (іспит): 60
  • Харчові технології та інженерія: 165
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.6
+
7 Плиско М. М. 232.233 До наказу (б) 54 170 8.23
  • Іноземна мова (іспит): 54
  • Харчові технології та інженерія: 170
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.23
+
8 Талалаївська О. М. 227.733 До наказу (б) 60 160 7.73
  • Іноземна мова (іспит): 60
  • Харчові технології та інженерія: 160
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.73
+
9 Гарагонич К. В. 199.000 До наказу (к) 52 140 7
  • Іноземна мова (іспит): 52
  • Харчові технології та інженерія: 140
  • Інші показники конкурсного відбору: 7
+
10 Кравченко В. Р. 274.900 Рекомендовано (к) 97 170 7.9
  • Іноземна мова (іспит): 97
  • Харчові технології та інженерія: 170
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.9
11 Фещук Л. О. 274.133 Рекомендовано (к) 84 180 10.13
  • Іноземна мова (іспит): 84
  • Харчові технології та інженерія: 180
  • Інші показники конкурсного відбору: 10.13
12 Цвік В. С. 273.633 Рекомендовано (к) 74 190 9.63
  • Іноземна мова (іспит): 74
  • Харчові технології та інженерія: 190
  • Інші показники конкурсного відбору: 9.63
13 Сакулич І. В. 266.900 Рекомендовано (к) 94 165 7.9
  • Іноземна мова (іспит): 94
  • Харчові технології та інженерія: 165
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.9
14 Пілявська К. В. 266.100 Рекомендовано (к) 62 195 9.1
  • Іноземна мова (іспит): 62
  • Харчові технології та інженерія: 195
  • Інші показники конкурсного відбору: 9.1
15 Савич С. В. 256.283 Рекомендовано (к) 82 165 9.28
  • Іноземна мова (іспит): 82
  • Харчові технології та інженерія: 165
  • Інші показники конкурсного відбору: 9.28
16 Курашов А. В. 253.700 Рекомендовано (к) 91 155 7.7
  • Іноземна мова (іспит): 91
  • Харчові технології та інженерія: 155
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.7
17 Заяць Г. С. 253.400 Рекомендовано (к) 80 165 8.4
  • Іноземна мова (іспит): 80
  • Харчові технології та інженерія: 165
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.4
18 Манченко В. М. 251.683 Рекомендовано (к) 62 180 9.68
  • Іноземна мова (іспит): 62
  • Харчові технології та інженерія: 180
  • Інші показники конкурсного відбору: 9.68
19 Яручик Т. М. 250.500 Рекомендовано (к) 52 190 8.5
  • Іноземна мова (іспит): 52
  • Харчові технології та інженерія: 190
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.5
20 Гурська С. Г. 238.100 Рекомендовано (к) 66 165 7.1
  • Іноземна мова (іспит): 66
  • Харчові технології та інженерія: 165
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.1
21 Бондар К. О. 237.600 Рекомендовано (к) 60 170 7.6
  • Іноземна мова (іспит): 60
  • Харчові технології та інженерія: 170
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.6
22 Салюк А. А. 234.000 Рекомендовано (к) 51 175 8
  • Іноземна мова (іспит): 51
  • Харчові технології та інженерія: 175
  • Інші показники конкурсного відбору: 8
23 Кацевич Р. В. 229.833 Рекомендовано (к) 57 165 7.83
  • Іноземна мова (іспит): 57
  • Харчові технології та інженерія: 165
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.83
24 Бенько М. В. 227.200 Рекомендовано (к) 60 160 7.2
  • Іноземна мова (іспит): 60
  • Харчові технології та інженерія: 160
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.2
25 Гайдук В. А. 219.300 Рекомендовано (к) 51 160 8.3
  • Іноземна мова (іспит): 51
  • Харчові технології та інженерія: 160
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.3
26 Тимощук О. В. 207.500 Рекомендовано (к) 50 150 7.5
  • Іноземна мова (іспит): 50
  • Харчові технології та інженерія: 150
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.5
27 Хвостик Л. Г. 202.100 Рекомендовано (к) 50 145 7.1
  • Іноземна мова (іспит): 50
  • Харчові технології та інженерія: 145
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.1
28 Оверченко В. В. 198.600 Рекомендовано (к) 52 140 6.6
  • Іноземна мова (іспит): 52
  • Харчові технології та інженерія: 140
  • Інші показники конкурсного відбору: 6.6
29 Чиженко М. К. 197.400 Рекомендовано (к) 50 140 7.4
  • Іноземна мова (іспит): 50
  • Харчові технології та інженерія: 140
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.4
30 Корчевський М. В. 183.600 Рекомендовано (к) 52 125 6.6
  • Іноземна мова (іспит): 52
  • Харчові технології та інженерія: 125
  • Інші показники конкурсного відбору: 6.6
31 Мельник В. В. 171.400 Рекомендовано (к) 50 115 6.4
  • Іноземна мова (іспит): 50
  • Харчові технології та інженерія: 115
  • Інші показники конкурсного відбору: 6.4
32 Сачок О. С. 7.300 Зареєстровано 7.3
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.3
33 Ткаченко Д. Р. 6.700 Зареєстровано 6.7
  • Інші показники конкурсного відбору: 6.7