Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2019м. КиївНаціональний університет харчових технологій

181 Харчові технології

Навчально-науковий інститут харчових технологій • Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 01.09.2019-28.02.2021 (1р 6м)
ВМ 30 • БМ 14
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 19
  • Конкурс на бюджет: 1.36
  • Зараховано: 15
  • Оригіналів: 15
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
Іноземна мова (іспит) , k=1 , мін.бал 50
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0 , мін.бал 60
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Єфіменко Д. В. 285.250 До наказу (б) 80 190 15.25
  • Іноземна мова (іспит): 80
  • Харчові технології та інженерія: 190
  • Інші показники конкурсного відбору: 15.25
+
2 Коваленко А. О. 283.066 До наказу (б) 76 195 12.07
  • Іноземна мова (іспит): 76
  • Харчові технології та інженерія: 195
  • Інші показники конкурсного відбору: 12.07
+
3 Олійник Т. Р. 279.099 До наказу (б) 75 190 14.1
  • Іноземна мова (іспит): 75
  • Харчові технології та інженерія: 190
  • Інші показники конкурсного відбору: 14.1
+
4 Мітленко А. В. 270.960 До наказу (б) 82 175 13.96
  • Іноземна мова (іспит): 82
  • Харчові технології та інженерія: 175
  • Інші показники конкурсного відбору: 13.96
+
5 Рущак О. М. 269.500 До наказу (б) 81 180 8.5
  • Іноземна мова (іспит): 81
  • Харчові технології та інженерія: 180
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.5
+
6 Пушнова А. О. 264.683 До наказу (б) 95 160 60 9.68
  • Іноземна мова (іспит): 95
  • Харчові технології та інженерія: 160
  • Додаткове фахове вступне випробування: 60
  • Інші показники конкурсного відбору: 9.68
+
7 Кашпуровська Т. Ю. 260.433 До наказу (б) 87 165 8.43
  • Іноземна мова (іспит): 87
  • Харчові технології та інженерія: 165
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.43
+
8 Ярмоленко О. О. 257.266 До наказу (б) 88 160 9.27
  • Іноземна мова (іспит): 88
  • Харчові технології та інженерія: 160
  • Інші показники конкурсного відбору: 9.27
+
9 Гаєвська А. В. 255.466 До наказу (б) 76 170 9.47
  • Іноземна мова (іспит): 76
  • Харчові технології та інженерія: 170
  • Інші показники конкурсного відбору: 9.47
+
10 Бригунець О. В. 255.200 До наказу (б) 57 190 8.2
  • Іноземна мова (іспит): 57
  • Харчові технології та інженерія: 190
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.2
+
11 Бордюжа В. С. 254.200 До наказу (б) 76 170 8.2
  • Іноземна мова (іспит): 76
  • Харчові технології та інженерія: 170
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.2
+
12 Згоранець В. М. 250.300 До наказу (б) 92 150 8.3
  • Іноземна мова (іспит): 92
  • Харчові технології та інженерія: 150
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.3
+
13 Безейко І. В. 241.400 До наказу (б) 73 160 8.4
  • Іноземна мова (іспит): 73
  • Харчові технології та інженерія: 160
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.4
+
14 Дубас О. В. 229.600 До наказу (б) 52 170 7.6
  • Іноземна мова (іспит): 52
  • Харчові технології та інженерія: 170
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.6
+
15 Гуріна І. Є. 219.000 До наказу (к) 72 140 7
  • Іноземна мова (іспит): 72
  • Харчові технології та інженерія: 140
  • Інші показники конкурсного відбору: 7
+
16 Гофман І. А. 248.000 Рекомендовано (к) 90 150 8
  • Іноземна мова (іспит): 90
  • Харчові технології та інженерія: 150
  • Інші показники конкурсного відбору: 8
17 Вогнивенко А. В. 226.100 Рекомендовано (к) 63 155 8.1
  • Іноземна мова (іспит): 63
  • Харчові технології та інженерія: 155
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.1
18 Ведь А. Ю. 215.600 Рекомендовано (к) 68 140 7.6
  • Іноземна мова (іспит): 68
  • Харчові технології та інженерія: 140
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.6
19 Подорожна О. В. 261.400 Допущено 93 160 8.4
  • Іноземна мова (іспит): 93
  • Харчові технології та інженерія: 160
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.4