Зачекайте...

241 Готельно-ресторанна справа

Молодший спеціаліст (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 01.09.2019-01.03.2021 (1р 6м)
ВМ 9 • К 9
Сфера обслуговування / Готельно-ресторанна справа
  • Заяв: 5
Українська мова (іспит) , k=1 , мін.бал 4
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Бублик Т. О. 0.000 Зареєстровано
2 Білокур А. В. 0.000 Зареєстровано
3 Сударенко Є. Р. 0.000 Зареєстровано
4 Шовкопляс С. І. 0.000 Зареєстровано
5 Сорока Є. А. 0.000 Зареєстровано