Зачекайте...

181 Харчові технології

Навчально-науковий інститут харчових технологій • Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 01.09.2019-28.02.2021 (1р 6м)
ВМ 45 • БМ 14
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 24
  • Конкурс на бюджет: 1.71
  • Зараховано: 18
  • Оригіналів: 18
  • Рекомендовано всього: 6
  • Рекомендован на контракт: 6
Іноземна мова (іспит) , k=1 , мін.бал 50
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0 , мін.бал 60
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Ришканич Р. О. 287.025 До наказу (б) 92 180 15.03
  • Іноземна мова (іспит): 92
  • Харчові технології та інженерія: 180
  • Інші показники конкурсного відбору: 15.03
+
2 Холод А. М. 276.625 До наказу (б) 96 170 10.63
  • Іноземна мова (іспит): 96
  • Харчові технології та інженерія: 170
  • Інші показники конкурсного відбору: 10.63
+
3 Кущ Р. В. 271.000 До наказу (б) 81 170 20
  • Іноземна мова (іспит): 81
  • Харчові технології та інженерія: 170
  • Інші показники конкурсного відбору: 20
+
4 Кохан Б. А. 266.000 До наказу (б) 66 180 20
  • Іноземна мова (іспит): 66
  • Харчові технології та інженерія: 180
  • Інші показники конкурсного відбору: 20
+
5 Камлай І. С. 253.500 До наказу (б) 80 165 8.5
  • Іноземна мова (іспит): 80
  • Харчові технології та інженерія: 165
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.5
+
6 Михавко Т. Р. 249.600 До наказу (б) 91 150 8.6
  • Іноземна мова (іспит): 91
  • Харчові технології та інженерія: 150
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.6
+
7 Верченко М. Д. 249.533 До наказу (б) 96 145 8.53
  • Іноземна мова (іспит): 96
  • Харчові технології та інженерія: 145
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.53
+
8 Ромазан О. В. 243.675 До наказу (б) 73 160 10.68
  • Іноземна мова (іспит): 73
  • Харчові технології та інженерія: 160
  • Інші показники конкурсного відбору: 10.68
+
9 Шевченко І. Ю. 236.500 До наказу (б) 62 165 9.5
  • Іноземна мова (іспит): 62
  • Харчові технології та інженерія: 165
  • Інші показники конкурсного відбору: 9.5
+
10 Солод А. О. 223.700 До наказу (б) 86 130 7.7
  • Іноземна мова (іспит): 86
  • Харчові технології та інженерія: 130
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.7
+
11 Камишіна А. І. 221.350 До наказу (б) 62 150 9.35
  • Іноземна мова (іспит): 62
  • Харчові технології та інженерія: 150
  • Інші показники конкурсного відбору: 9.35
+
12 Артюх І. В. 213.100 До наказу (б) 50 155 8.1
  • Іноземна мова (іспит): 50
  • Харчові технології та інженерія: 155
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.1
+
13 Нікішина Т. С. 210.450 До наказу (б) 77 125 8.45
  • Іноземна мова (іспит): 77
  • Харчові технології та інженерія: 125
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.45
+
14 Гасюк О. Б. 210.433 До наказу (б) 96 105 9.43
  • Іноземна мова (іспит): 96
  • Харчові технології та інженерія: 105
  • Інші показники конкурсного відбору: 9.43
+
15 Омельченко М. Г. 200.200 До наказу (к) 78 115 7.2
  • Іноземна мова (іспит): 78
  • Харчові технології та інженерія: 115
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.2
+
16 Толюпа Т. І. 198.458 До наказу (к) 50 140 8.46
  • Іноземна мова (іспит): 50
  • Харчові технології та інженерія: 140
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.46
+
17 Морозов В. Ю. 176.800 До наказу (к) 50 120 6.8
  • Іноземна мова (іспит): 50
  • Харчові технології та інженерія: 120
  • Інші показники конкурсного відбору: 6.8
+
18 Рибальченко Д. Ю. 165.200 До наказу (к) 54 105 6.2
  • Іноземна мова (іспит): 54
  • Харчові технології та інженерія: 105
  • Інші показники конкурсного відбору: 6.2
+
19 Селюк М. М. 182.400 Рекомендовано (к) 50 125 7.4
  • Іноземна мова (іспит): 50
  • Харчові технології та інженерія: 125
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.4
20 Лупу К. М. 180.400 Рекомендовано (к) 53 120 7.4
  • Іноземна мова (іспит): 53
  • Харчові технології та інженерія: 120
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.4
21 Халетій О. Ю. 172.800 Рекомендовано (к) 61 105 70 6.8
  • Іноземна мова (іспит): 61
  • Харчові технології та інженерія: 105
  • Додаткове фахове вступне випробування: 70
  • Інші показники конкурсного відбору: 6.8
22 Опанасенко І. І. 162.900 Рекомендовано (к) 50 105 7.9
  • Іноземна мова (іспит): 50
  • Харчові технології та інженерія: 105
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.9
23 Вознюк Х. О. 161.700 Рекомендовано (к) 50 105 60 6.7
  • Іноземна мова (іспит): 50
  • Харчові технології та інженерія: 105
  • Додаткове фахове вступне випробування: 60
  • Інші показники конкурсного відбору: 6.7
24 Літвінчук І. А. 157.800 Рекомендовано (к) 50 100 7.8
  • Іноземна мова (іспит): 50
  • Харчові технології та інженерія: 100
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.8