Зачекайте...

181 Харчові технології

Навчально-науковий інститут харчових технологій • Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 01.09.2019-28.02.2021 (1р 6м)
ВМ 30 • БМ 8
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 18
  • Конкурс на бюджет: 2.25
  • Зараховано: 10
  • Оригіналів: 10
  • Рекомендовано всього: 5
  • Рекомендован на контракт: 5
Іноземна мова (іспит) , k=1 , мін.бал 50
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0 , мін.бал 60
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Романенко О. В. 253.100 До наказу (б) 81 165 7.1
  • Іноземна мова (іспит): 81
  • Харчові технології та інженерія: 165
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.1
+
2 Плющай А. С. 249.100 До наказу (б) 56 185 8.1
  • Іноземна мова (іспит): 56
  • Харчові технології та інженерія: 185
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.1
+
3 Ткаченко А. М. 244.000 До наказу (б) 87 150 7
  • Іноземна мова (іспит): 87
  • Харчові технології та інженерія: 150
  • Інші показники конкурсного відбору: 7
+
4 Кирилюк В. В. 243.700 До наказу (б) 50 185 8.7
  • Іноземна мова (іспит): 50
  • Харчові технології та інженерія: 185
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.7
+
5 Москаленко О. О. 238.200 До наказу (б) 50 180 8.2
  • Іноземна мова (іспит): 50
  • Харчові технології та інженерія: 180
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.2
+
6 Новорок А. О. 228.800 До наказу (б) 51 170 7.8
  • Іноземна мова (іспит): 51
  • Харчові технології та інженерія: 170
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.8
+
7 Мікулінський А. Г. 227.600 До наказу (б) 51 170 6.6
  • Іноземна мова (іспит): 51
  • Харчові технології та інженерія: 170
  • Інші показники конкурсного відбору: 6.6
+
8 Павлишена А. В. 227.600 До наказу (б) 50 170 7.6
  • Іноземна мова (іспит): 50
  • Харчові технології та інженерія: 170
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.6
+
9 Харченко Д. В. 222.400 До наказу (к) 50 165 7.4
  • Іноземна мова (іспит): 50
  • Харчові технології та інженерія: 165
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.4
+
10 Сущенко Я. В. 199.300 До наказу (к) 51 140 8.3
  • Іноземна мова (іспит): 51
  • Харчові технології та інженерія: 140
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.3
+
11 Свястин І. В. 240.100 Рекомендовано (к) 56 170 14.1
  • Іноземна мова (іспит): 56
  • Харчові технології та інженерія: 170
  • Інші показники конкурсного відбору: 14.1
12 Шин Н. Ю. 224.000 Рекомендовано (к) 71 145 8
  • Іноземна мова (іспит): 71
  • Харчові технології та інженерія: 145
  • Інші показники конкурсного відбору: 8
13 Скудило Ю. О. 222.200 Рекомендовано (к) 50 165 7.2
  • Іноземна мова (іспит): 50
  • Харчові технології та інженерія: 165
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.2
14 Борковський З. А. 220.050 Рекомендовано (к) 51 160 9.05
  • Іноземна мова (іспит): 51
  • Харчові технології та інженерія: 160
  • Інші показники конкурсного відбору: 9.05
15 Четвероусова О. А. 187.800 Рекомендовано (к) 50 130 7.8
  • Іноземна мова (іспит): 50
  • Харчові технології та інженерія: 130
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.8
16 Гордійчук О. М. 8.400 Зареєстровано 8.4
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.4
17 Стефанюк Б. Р. 8.200 Зареєстровано 8.2
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.2
18 Шубін В. М. 7.400 Зареєстровано 7.4
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.4