Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2019м. КиївНаціональний університет харчових технологій

181 Харчові технології

Навчально-науковий інститут харчових технологій • Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 01.09.2019-28.02.2021 (1р 6м)
ВМ 55 • БМ 22
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 40
  • Конкурс на бюджет: 1.82
  • Зараховано: 27
  • Оригіналів: 29
  • Рекомендовано всього: 12
  • Рекомендован на контракт: 12
Іноземна мова (іспит) , k=1 , мін.бал 50
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0 , мін.бал 60
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Польських М. А. 285.433 До наказу (б) 86 190 9.43
  • Іноземна мова (іспит): 86
  • Харчові технології та інженерія: 190
  • Інші показники конкурсного відбору: 9.43
+
2 Решітник Н. Я. 277.900 До наказу (б) 71 190 16.9
  • Іноземна мова (іспит): 71
  • Харчові технології та інженерія: 190
  • Інші показники конкурсного відбору: 16.9
+
3 Ренкас О. І. 269.700 До наказу (б) 86 175 8.7
  • Іноземна мова (іспит): 86
  • Харчові технології та інженерія: 175
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.7
+
4 Ковбаса А. В. 265.800 До наказу (б) 67 190 8.8
  • Іноземна мова (іспит): 67
  • Харчові технології та інженерія: 190
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.8
+
5 Ворочек Д. В. 259.500 До наказу (б) 61 190 8.5
  • Іноземна мова (іспит): 61
  • Харчові технології та інженерія: 190
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.5
+
6 Цапук І. С. 257.033 До наказу (б) 88 160 9.03
  • Іноземна мова (іспит): 88
  • Харчові технології та інженерія: 160
  • Інші показники конкурсного відбору: 9.03
+
7 Гарбарук І. О. 255.800 До наказу (б) 56 185 14.8
  • Іноземна мова (іспит): 56
  • Харчові технології та інженерія: 185
  • Інші показники конкурсного відбору: 14.8
+
8 Збаровська А. Ю. 249.800 До наказу (б) 72 170 7.8
  • Іноземна мова (іспит): 72
  • Харчові технології та інженерія: 170
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.8
+
9 Клунко М. С. 248.400 До наказу (б) 75 165 8.4
  • Іноземна мова (іспит): 75
  • Харчові технології та інженерія: 165
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.4
+
10 Пахольченко А. А. 246.300 До наказу (б) 57 175 14.3
  • Іноземна мова (іспит): 57
  • Харчові технології та інженерія: 175
  • Інші показники конкурсного відбору: 14.3
+
11 Озійчук А. П. 245.200 До наказу (б) 72 165 8.2
  • Іноземна мова (іспит): 72
  • Харчові технології та інженерія: 165
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.2
+
12 Вараді Д. С. 244.300 До наказу (б) 82 155 7.3
  • Іноземна мова (іспит): 82
  • Харчові технології та інженерія: 155
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.3
+
13 Шубін В. М. 241.400 До наказу (б) 74 160 7.4
  • Іноземна мова (іспит): 74
  • Харчові технології та інженерія: 160
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.4
+
14 Бережна К. І. 241.200 До наказу (б) 73 160 8.2
  • Іноземна мова (іспит): 73
  • Харчові технології та інженерія: 160
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.2
+
15 Свястин І. В. 240.100 До наказу (б) 56 170 14.1
  • Іноземна мова (іспит): 56
  • Харчові технології та інженерія: 170
  • Інші показники конкурсного відбору: 14.1
+
16 Потилко А. І. 234.400 До наказу (б) 51 175 8.4
  • Іноземна мова (іспит): 51
  • Харчові технології та інженерія: 175
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.4
+
17 Богатирьова Є. В. 233.000 До наказу (б) 55 170 85 8
  • Іноземна мова (іспит): 55
  • Харчові технології та інженерія: 170
  • Додаткове фахове вступне випробування: 85
  • Інші показники конкурсного відбору: 8
+
18 Сухенко А. С. 229.900 До наказу (б) 51 170 8.9
  • Іноземна мова (іспит): 51
  • Харчові технології та інженерія: 170
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.9
+
19 Опалінська Л. О. 228.300 До наказу (б) 55 165 8.3
  • Іноземна мова (іспит): 55
  • Харчові технології та інженерія: 165
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.3
+
20 Дебелинська К. А. 224.400 До наказу (б) 51 165 8.4
  • Іноземна мова (іспит): 51
  • Харчові технології та інженерія: 165
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.4
+
21 Дубровська І. А. 224.000 До наказу (б) 76 140 8
  • Іноземна мова (іспит): 76
  • Харчові технології та інженерія: 140
  • Інші показники конкурсного відбору: 8
+
22 Лигач Д. В. 222.200 До наказу (б) 80 135 7.2
  • Іноземна мова (іспит): 80
  • Харчові технології та інженерія: 135
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.2
+
23 Мельник І. А. 220.100 До наказу (к) 73 140 7.1
  • Іноземна мова (іспит): 73
  • Харчові технології та інженерія: 140
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.1
+
24 Лотарєва В. О. 218.700 До наказу (к) 76 135 7.7
  • Іноземна мова (іспит): 76
  • Харчові технології та інженерія: 135
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.7
+
25 Карпович Ю. О. 207.600 До наказу (к) 50 150 7.6
  • Іноземна мова (іспит): 50
  • Харчові технології та інженерія: 150
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.6
+
26 Мельник В. В. 194.800 До наказу (к) 62 125 7.8
  • Іноземна мова (іспит): 62
  • Харчові технології та інженерія: 125
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.8
+
27 Порохня О. В. 183.000 До наказу (к) 51 125 7
  • Іноземна мова (іспит): 51
  • Харчові технології та інженерія: 125
  • Інші показники конкурсного відбору: 7
+
28 Семченко Я. В. 285.700 Рекомендовано (к) 86 185 14.7
  • Іноземна мова (іспит): 86
  • Харчові технології та інженерія: 185
  • Інші показники конкурсного відбору: 14.7
29 Шульга А. В. 272.433 Рекомендовано (к) 55 200 17.43
  • Іноземна мова (іспит): 55
  • Харчові технології та інженерія: 200
  • Інші показники конкурсного відбору: 17.43
30 Цаплан І. В. 270.800 Рекомендовано (к) 72 190 8.8
  • Іноземна мова (іспит): 72
  • Харчові технології та інженерія: 190
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.8
31 Іванів О. О. 257.500 Рекомендовано (к) 79 170 8.5
  • Іноземна мова (іспит): 79
  • Харчові технології та інженерія: 170
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.5
32 Шимко О. В. 250.200 Рекомендовано (к) 82 160 8.2
  • Іноземна мова (іспит): 82
  • Харчові технології та інженерія: 160
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.2
+
33 Костенко А. А. 243.400 Рекомендовано (к) 55 180 8.4
  • Іноземна мова (іспит): 55
  • Харчові технології та інженерія: 180
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.4
+
34 Шашло В. С. 242.200 Рекомендовано (к) 74 160 70 8.2
  • Іноземна мова (іспит): 74
  • Харчові технології та інженерія: 160
  • Додаткове фахове вступне випробування: 70
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.2
35 Борковський З. А. 240.050 Рекомендовано (к) 51 180 9.05
  • Іноземна мова (іспит): 51
  • Харчові технології та інженерія: 180
  • Інші показники конкурсного відбору: 9.05
36 Драч Л. Л. 219.100 Рекомендовано (к) 70 140 9.1
  • Іноземна мова (іспит): 70
  • Харчові технології та інженерія: 140
  • Інші показники конкурсного відбору: 9.1
37 Сотніченко В. В. 198.000 Рекомендовано (к) 50 140 8
  • Іноземна мова (іспит): 50
  • Харчові технології та інженерія: 140
  • Інші показники конкурсного відбору: 8
38 Павлишена А. В. 172.600 Рекомендовано (к) 50 115 7.6
  • Іноземна мова (іспит): 50
  • Харчові технології та інженерія: 115
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.6
39 Конзичакова М. І. 171.800 Рекомендовано (к) 64 100 7.8
  • Іноземна мова (іспит): 64
  • Харчові технології та інженерія: 100
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.8
40 Кравченко В. Р. 7.900 Зареєстровано 7.9
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.9