Зачекайте...

073 Менеджмент

Фармацевтичних технологій та менеджменту • Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 01.09.2019-28.02.2021 (1р 6м)
ВМ 1 • К 1
Управління та адміністрування / Менеджмент
  • Заяв: 9
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 5
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (іспит) , k=1 , мін.бал 100
Фаховий іспит (Додатковий) (залік) , k=0
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 130
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Рак В. С. 302.600 До наказу (к) 122 164 16.6
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (іспит): 122
  • Фаховий іспит: 164
  • Інші показники конкурсного відбору: 16.6
+
2 Іванов М. Є. 366.200 Зареєстровано 172.5 180 1 13.7
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (іспит): 172.5
  • Фаховий іспит: 180
  • Фаховий іспит (Додатковий): 1
  • Інші показники конкурсного відбору: 13.7
3 Попов І. С. 362.200 Зареєстровано 170 176 1 16.2
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (іспит): 170
  • Фаховий іспит: 176
  • Фаховий іспит (Додатковий): 1
  • Інші показники конкурсного відбору: 16.2
+
4 Горіздра І. А. 334.200 Зареєстровано 140 176 1 18.2
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (іспит): 140
  • Фаховий іспит: 176
  • Фаховий іспит (Додатковий): 1
  • Інші показники конкурсного відбору: 18.2
+
5 Буряк Є. В. 328.100 Зареєстровано 137.5 176 1 14.6
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) (іспит): 137.5
  • Фаховий іспит: 176
  • Фаховий іспит (Додатковий): 1
  • Інші показники конкурсного відбору: 14.6
+
6 Лагутіна В. Ю. 198.200 Відмова 180 1 18.2
  • Фаховий іспит: 180
  • Фаховий іспит (Додатковий): 1
  • Інші показники конкурсного відбору: 18.2
7 Беркало Ю. А. 16.200 Відмова 16.2
  • Інші показники конкурсного відбору: 16.2
+
8 Кириленко А. О. 15.200 Відмова 15.2
  • Інші показники конкурсного відбору: 15.2
9 Скринник Г. С. 15.200 Відмова 15.2
  • Інші показники конкурсного відбору: 15.2