Зачекайте...

181 Харчові технології

Навчально-науковий інститут переробних і харчових виробництв • Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2023 (3р 10м)
ВМ 1 • К 1
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 2
Українська мова та література (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Математика (ЗНО) , k=0.4 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Географія (ЗНО) , k=0.3 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Григорова М. Є. 148.614 Допущено 184 122 140 10.1
  • Українська мова та література (ЗНО): 184
  • Математика (ЗНО): 122
  • Історія України (ЗНО): 140
  • Середній бал документа про освіту: 10.1
  • РК
2 Колесник Д. В. 121.890 Допущено 124 104 127 7
  • Українська мова та література (ЗНО): 124
  • Математика (ЗНО): 104
  • Історія України (ЗНО): 127
  • Середній бал документа про освіту: 7
  • РК