Зачекайте...

181 Харчові технології

Менеджменту, харчових технологій та торгівлі • Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2024 (4р 10м)
ВМ 30
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 4
Українська мова та література (ЗНО) , k=0.2 , мін.бал 100
Історія України (ЗНО) , k=0.4 , мін.бал 100
Іноземна мова (ЗНО) , k=0.25 , мін.бал 100
Біологія (ЗНО) , k=0.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.05
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Хоменко М. М. 155.428 Допущено 145 162 151 9.9
  • Українська мова та література (ЗНО): 145
  • Історія України (ЗНО): 162
  • Біологія (ЗНО): 151
  • Середній бал документа про освіту: 9.9
  • РК
2 Чорний П. П. 121.056 Допущено 122 107 136 7.2
  • Українська мова та література (ЗНО): 122
  • Історія України (ЗНО): 107
  • Біологія (ЗНО): 136
  • Середній бал документа про освіту: 7.2
  • РК
3 Коваленко К. О. 113.672 Допущено 115 118 100 6.1
  • Українська мова та література (ЗНО): 115
  • Історія України (ЗНО): 118
  • Іноземна мова (ЗНО): 100
  • Середній бал документа про освіту: 6.1
  • РК
4 Євтушенко А. О. 128.908 Скасовано (втрата пріор.) 145 121 119 8.8
  • Українська мова та література (ЗНО): 145
  • Історія України (ЗНО): 121
  • Біологія (ЗНО): 119
  • Середній бал документа про освіту: 8.8
  • РК